Integrisoft, partener la conferința „Provocări și perspective în legislația privind administrația publică. Aspecte practice și soluții de implementare”

  • Posted by: Primaria-Digitala.ro
  • Category: Evenimente
PROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTARE

În 18 iunie am fost prezenți în Aula Magna / Universitatea TITU MAIORESCU în calitate de partener la conferința PROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTARE, alături de instituții publice implicate in procesul de digitalizare.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia Alumni a Universității Titu Maiorescu

La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, cu atribuții în implementarea Codului Administrativ, personalități de referință din sfera juridică, specialiști și experți protecția datelor cu caracter personal precum și IT&C.

Conferința și-a propus să fie platformă între reprezentanții administrației publice, mediul universitar, juriști și practicieni care, cu ajutorul celor mai buni specialiști în domeniu, au oferit răspunsuri și soluții în domeniile juridic, administrativ, protecția datelor cu caracter personal și IT&C pentru situațiile cu care se confruntă autoritățile și instituțiile publice din România.

PROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTAREPROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTAREPROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTAREPROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTARE

Author: Primaria-Digitala.ro

Lasă un răspuns