Jurnalgiurgiuvean.ro: Parteneriat între DITL Giurgiu și Intergrisoft Solutions pentru simplificarea accesului giurgiuvenilor la informațiile fiscale

  • Posted by: Primaria-Digitala.ro
  • Category: Presa
Primăria Municipiului Giurgiu pune la dispoziția contribuabililor aplicația Avansis Mobile pentru plata online a taxelor si impozitelor.

Primăria Municipiului Giurgiu în parteneriat cu firma Integrisoft Solutions pune la dispoziția contribuabililor din Municipiul Giurgiu, aplicația Avansis Mobile

„Aplicația Avansis Mobile rulează atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pe cele cu iOS și este menită să simplifice accesul cetățenilor din Giurgiu la informațiile lor fiscale.
După descărcarea și instalarea aplicației din Google Play sau App Store (pentru terminalele cu iOS), conectarea la Contul Fiscal se face folosind CNP-ul, o adresă de mail și un număr de telefon.
Utilizarea este foarte facilă putând fi accesate informații precum obligațiile de plată, stadiul documentelor depuse, puteți primi notificări publice sau vă puteți programa audiențele din câteva click-uri.
De asemenea, prin înrolarea unui card bancar, vă puteți achita obligațiile de plată – taxe, impozite, amenzi sau alte datorii către bugetul local – în câteva secunde”, informează Direcția de Taxe și Impozite Locale Giurgiu.

Sursa: Jurnalgiurgiuvean.ro

Author: Primaria-Digitala.ro

Lasă un răspuns