Ghidulprimariilor.ro: Avansis – Sistem informatic integrat

  • Posted by: Primaria-Digitala.ro
  • Category: Presa
Sistem informatic integrat Avansis

Soluții integrate cu bază de date unică

1. Avansis. Venituri
Asigură acoperirea activităților de constatare, impunere, încasare, executare silită și control a impozitelor, taxelor locale și a veniturilor (contracte, chirii, ANL).

2. Avansis. Financiar-Contabil
ERP care permite gestionarea automată a datelor despre bugete, deschideri de credit, ALOP, gestiune, contabilitate, mijloace fixe, achiziții și plăti.

3. Avansis. ResurseUmane
Aplicație complet configurabilă: organigramă, fluxuri și template-uri documente comunicare, dosar electronic angajat, rapoarte predefinite, modul salarizare.

4. Avansis. Contabilitate-Venituri
Rezolvă integral și automat problema contabilității veniturilor, fără să fie neapărat necesară schimbarea aplicației existente de contabilitate bugetară.

5. Avansis. RegistruAgricol
Oferă funcționalități legate de gestionarea datelor cerute de registrul agricol, coroborându-le cu informațiile din alte sisteme.

6. Avansis. Manager
Este o soluție web-based cu capabilități de Business Intelligence dedicată managerilor, dar și personalului operativ cu atribuții specifice acestor zone.

7. Avansis. Patrimoniu
Acoperă complet activitatea de management a patrimoniului oferind în același timp un mod de lucru eficient și suport decizional pentru manageri.

8. Avansis. Documente
Oferă facilități de registratură, urmărirea circulației documentelor și arhivă electronică.

 

Avansis.Digital

My image

 

Avansis.BDU

My image

Gama de servicii și soluții software de tip BDU (Bănci de Date Urbane) este concepută ca răspuns rapid pentru provocări precum furnizarea datelor către RENNS și RAN, dar și pentru informatizarea activității propunând o bază de date actualizată pentru Cadastru, Urbanism și Registrul Agricol.

1. Avansis. Urbanism
Soluția facilitează gestionarea activității spcifice departamentului de urbanism, acoperind evidența CU, ACD, AB, PV, CAE, AO cu emiterea rapoartelor statistice, centralizatoare. Soluția permite și evidența PUG/UTR, PUZ, PUD.

2. Avansis. SpatiiVerzi
Permite unificarea tuturor datelor și informațiilor aferente spațiilor verzi într-o singură soluție oferind astfel o evidență corectă.

3. Avansis. HartaGis
Modulul vine în întâmpinarea personalului operațional, managerilor care au nevoie de un instrument puternic de planificare a activității sau de inventariere a unei situații, punând la dispoziția acestora în format grafic, tip GIS, informația de localizare pe baza datelor din sistem și permițându-le să interacționeze într-un mod intuitiv.

 

Avansis.Venituri

Cea mai utilizată soluție software pentru managementul veniturilor 

Avansis.Venituri este un sistem integrat de gestiune a veniturilor care poate administra toate tipurile de venituri, nu doar taxele și impozitele locale. Este cea mai utilizată soluție software pentru managementul veniturilor de peste 17 ani.
Aplicația le permite contribuabililor să facă plăți online către direcțiile de taxe și impozite, iar instituțiilor le asigură acoperirea activităților de constatare, impunere, încasare, executare silită și control. Toate informațiile privind veniturile sunt centralizate într-un singur sistem: taxe, contracte, piețe, ANL, cote defalcate.

My image

Soluția software Avansis.Venituri se diferențiază de sisteme similare prin mecanismul de gestiune a informației cu ajutorul rolului nominal unic: o persoană (CNP) este înregistrată în sistem cu toate proprietățile sale. Se identifică toate bunurile impozabile și sumele datorate către bugetul local, rezultând o bază de date unică de persoane, esențială pentru interconectarea cu alte sisteme.

My image

Materialul a fost publicat în Revista Ghidul Primăriilor, Ediția Specială, Iulie 2022, prima și singura revistă din România în format print și online destinată exclusiv autorităților locale.
Pentru a vizualiza online revista, click aici: https://bit.ly/3bKumFj
Pentru a comanda gratuit revista în format print, click aici: https://bit.ly/3ArVIdQ

Author: Primaria-Digitala.ro

Lasă un răspuns