Botosaneanul.ro: Primăria Botoșani are site nou, se pot programa online inclusiv căsătoriile

  • Posted by: Primaria-Digitala.ro
  • Category: Presa
Avansis implementat la Primaria Botosani

Construcția noii pagini web a Primăriei municipiului Botoșani precum și digitalizarea mai multor servicii din cadrul instituției au fost făcute prin accesarea unui program cu finanțare europeană.

„Simplificare administrativă și reducerea birocrației prin implementarea de măsuri de digitalizare în Municipiul Botoșani” se numește proiectul accesat prin POCA – Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Contractul de finanțare a fost încheiat în 2019 iar vineri, 8 iulie 2022 a avut loc conferința de închidere, în sala Mihai Eminescu a Primăriei Botoșani. Primarul s-a referit la acest program ca fiind unul interesant și util pentru toți botoșănenii.

„A venit într-un moment foarte potrivit dintr-un anumit punct de vedere, acest proiect pentru că s-a sincronizat cu evenimentul acesta neplăcut al pandemiei când am fost forțați să migrăm spre comunicare online și deși am avut aceste instrumente, mai avem lucruri de făcut pe partea de promovare a mijloacelor prin care cetățenii pot interacționa cu administrația publică locală. Pentru că deși am avut Avansis Mobile, avem funcțional și Ghișeul.ro totuși de la DITL au fost în continuare cozi poate pentru că nu am promovat suficient aceste produse”, Cosmin Andrei, Primar.

Citește mai departe pe Botosaneanul.ro 

Author: Primaria-Digitala.ro

Lasă un răspuns

Un comentariu