Primăria Botoșani despre plata online a taxelor și impozitelor

  • Posted by: Primaria-Digitala.ro
  • Category: Presa, Proiecte de succes
Avansis Online

Plata taxelor și impozitelor online

Plata taxelor și impozitelor la Primăria municipiului Botoșani se realizează prin platforma avansis.online și aplicația avansis.mobile.
Avansis.online și avansis.mobile sunt soluții implementate de Integrisoft alături de alte module Avansis necesare unei primării pentru a-și desfășura activitatea.

Primăria Botoșani aduce la cunoștința contribuabililor, că începând cu ianuarie 2022, pune la dispoziție platforma avansis.online, care poate fi utilizată de pe orice computer cu sistem de operare Windows sau Mac, și pe care o puteți accesa la urmatoarea adresa: https://online.primariabt.ro

Avansis.online, platformă software pentru declarații și eliberare de certificate online

După aprobarea contului pe platforma online, utilizatorul va dispune de serviciile platformei, respectiv, poate depune diferite documente precum:

– Declarații fiscale online;
– Cereri certificat fiscal online;
– Petiții online;
– Reclamații sau alte tipuri de documente online.

Titularul unui cont poate reprezenta atât propria persoană, cât și una sau mai multe persoane fizice sau juridice.

Platforma avansis.mobile, aplicația mobilă pentru plăți online de taxe și impozite

Avansis Mobile QRPentru consultarea și plata obligațiilor fiscale aveți la dispoziție și aplicatia avansis.mobile, care poate fi utilizate de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS, și care poate fi descarcată din AppStore și GooglePlay, sau utilizând codul QR.

De asemenea, Primăria Municipiului Botoșani – Direcția de Impozite și Taxe Locale vă oferă posibilitatea accesului, în calitate de persoană fizică sau juridică, și înregistrarea ca utilizator pentru plata impozitelor și taxelor locale prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online al impozitelor şi taxelor (SNEP), disponibil la urmatoarea adresa: www.ghiseul.ro.

Pentru informații suplimentare contactați  Primăria Botoșani la numărul de telefon: 0231.582.523, fax 0231.582.513, e-mail: ditlbt@primariabt.ro.

Author: Primaria-Digitala.ro

Lasă un răspuns

2 comentarii

  • Vranceanu Constantin

    As dori un fical pentru instrainare masina

    • Vinerean Timeea

      Bună ziua! Doar Primăria/Direcția de care aparțineți poate gestiona și înregistra cererile cetățenilor. Vă rugăm să contactați Primăria Botoșani pentru asistență Avansis Online/Mobile. Vă mulțumim