Primăria Municipiului Orșova a implementat Avansis.Portal, Avansis.Mobile și Avansis.Online

  • Posted by: Primaria-Digitala.ro
  • Category: Presa
Avansis Online Mobile

Primăria Municipiului Orșova anunță că a ales soluțiile Integrisoft de digitalizare a serviciilor instituției și a implementat Avansis.Portal, Avansis.Online și Avansis.Mobile, aplicații integrate de gestionare a relației dintre primărie și contribuabil.

Activitatea din data de doi iunie s-a desfășurat în sala de ședințe din cadrul Primăriei Orșova cu participarea Primarului Marius Stoica împreună cu echipa de implementare a proiectelor și angajații primăriei Orșova.

Proiectul își propune dezvoltarea și implementarea unei soluții informatice integrate ce susține simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățenii Municipiului Orșova prin acces online la serviciile gestionate de Unitatea Administrativ Teritorială Orșova prin furnizarea de informare asistență, formulare,primire solicitări ,emitere documente și efectuarea de plății.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
-eleborarea strategiei integrate de dezvoltare urbană 2021-2027 pentru Municipiul Orșova;
-dezvoltarea și implementarea unei soluții informatice ce susține simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățenii Municipiului Orșova;
-instruirea unui număr de 60 de persoane din cadrul UAT Orșova pe teme specifice.

Sursă video: Orsova24.ro

Author: Primaria-Digitala.ro

Lasă un răspuns